lördag 22 augusti 2009

Folkfronten demonstrerar emot det politiska våldet!

Ja, jag trodde själv att det var ett dåligt skämt först.. men de menade allvar. Folkfronten är ett nytt parti som kommer ifrån det gamla nedlagda Nationalsocialistisk front.

Det gamla Nationalsocialistisk front insåg att man inte kunde komma långt med ett sådant namn och gör precis det Sverigedemokraterna gjorde, försöker anpassa sig mer, säga det folk kan tåla höra men håller fortfarande vid den gamla ideologin, nationalsocialismen (nazism).

Folkfrontens paroll emot det politiska våldet är motsägande, vem står egentligen bakom det politiska våldet i vårt land? Det är givetvis nazisterna som från 80-talet till dags datum dödat minst 20 personer, och detta fast att det är en väldigt liten rörelse i Sverige.

Precis som jag sa innan försöker de endast passa in i mängden och få legitimitet och betraktas som ett vanligt parti bland andra.Men detta sätter vänstern i Hässleholm stopp för idag. Igenom att vänstern är på plats, buar åt dom och har plakat så ser allmänheten att detta inte är ett normalt parti bland andra.

Relaterat blogginlägg.
Varför växer fascismen.

16 kommentarer:

  1. alla(h) mohammed skall ut ur sverige!!!

    SvaraRadera
  2. Kom ut i verkligheten och sitt inte bakom skärmen och hitta på en massa trams. Politiskt våld från "nazister" är obefintligt. De 20 personerna som räknas upp mördades av knäppskallar som vid någon tidpunkt i sitt liv kallat sig nationella eller rört sig i sådana kretsar. Inga nationalistiska organisationer tar dessa dåd i försvar.

    Det är naturligtvis extremvänstern som står för våldet. Regelbundet kan vi läsa om mordbränder, misshandel och hot. Vakna upp!

    SvaraRadera
  3. Vadå "kom ut i verkligheten" tror du inte jag vet hur verkligheten är? Jag är politiskt aktiv jag och alla andra inom politiken vet vilka det är som står för det politiska våldet.

    Länka till någon mordbrand som vänstern har gjort? Eller hur du redan glömt Cyklopen som nazisterna brände upp för ett tag sen?

    SvaraRadera
  4. Nu har Folkfronten attackerat motdemonstranter i Hässleholm. Hycklerifascister!

    SvaraRadera
  5. Mohammed: Ett aktuellt exempel är mordbranden mot Hennix som är anledningen till dagens demonstration. Vidare har vi den grova misshandeln av Martin Kinnunen i Sverigedemokraterna och hans flickvän samt överfallet på Vavra Suk i Nationaldemokraterna. Det är händelser som skett under det senaste halvåret.

    Jag säger inte att nationalister inte begår våldshandlingar men det finns inga grupperingar som stödjer politiskt våld som på vänsterkanten.

    SvaraRadera
  6. Hur vet du att det var någon i vänstern som ens startade en mordbrand mot Hennix? Är man inte oskyldig tills motsatsen bevisas?

    Ja att det sker överfall är vanligt, jag har själv blivit överfallen flertalet gånger. Över 6-7 ggr av nazister det senaste halvåret. Nazisterna är iallafall de största problemmakarna.

    Sen kan man inte bara säga "vänstern" vissa i vänstern har inte emot att man använder rimligt våld och andra är pacifister, men vänstern är betydligt större och skapar inte en bråkdel av våldet.

    SvaraRadera
  7. Mohammed: Det verkar konstigt att du skulle ha blivit övefallen 6-7 ggr av nazister helt utan anledning, det måste vara nån slags rekord i så fall. Det råkar inte vara så att du letar bråk?

    Jag använder ordet "vänstern" på samma sätt som du använder ordet nazister. Jag antar att som nazister räkna även Sverigedemokrater och pensionärer som tycker invandringen är för stor.

    Det råder nog inga tvivel om vilka som ligger bakom branden mot Hennix, skulle någon "icke vänsteraktivist" gripas för det så tar jag tillbaka det. Jag har inte hört att några nazister dömts för branden på Cyklopen heller...

    SvaraRadera
  8. Nej jag är inte ute efter bråk. Nazisterna överfaller oss i vänstern, det händer. Det visar bara hur oinsatt du egentligen är om du tror att 6 ggr på ett halvår är mycket, det är nästan inget för vissa personer i vår rörelse.

    Nej med nazist så menar jag nazister, alltså nationalsocialister som t.ex. Svenska motståndsrörelsen, Folkfronten och Fria Nationalister. Sverigedemokraterna är bara fascister i slips och inga nazister även om jag tror att många i deras parti säkerligen har nazistiska sympatier. Inför 1a maj (cirka 2 veckor innan) blev vi säkert hotade av nazister minst 4-5 gånger bara.

    SvaraRadera
  9. Vilken verklighet pratar alltid dessa höger/nazister/rasister om? Vi andra lever visst i någon ickeverklighet....Konstiga resonemang från konstiga människor.
    No Pasaran!

    SvaraRadera
  10. Trams och skitsnack!

    Ta ert ansvar och var som folk! Dvs följ den gamla ansvarskultur som har rått i åtskilliga hundra år i Sverige.

    Tala sanning och erkänn dina fel och misstag! Dra inte igång lögner och fördomar för att skaffa dig personlig vinning och bättre anseende! Våga se sanningen om dig själv!

    Och till vilka falanger räknar ni Black Cobra och Wolfpack, exempelvis? Till vilka Bandidos och Hells Angels? Fågel, fisk eller mittemellan?

    Man är ingen rasist eller nazist för att man vill ha rättvisa och "någon jävla ordning" - som "superrödingen" C H Hermansson sa en gång ...

    Pensionärstant
    som tycker att det gått för långt nu

    SvaraRadera
  11. Det är precis det vi gör, vi tar ett vårt ansvar och agerar emot nazismen. De vill inte ha någonrättvisa om du läser det övriga har skrivit, det är Folkfronten som står för det politiska våldet, och även idag stod de för det politiska våldet då de attackerade meningsmotståndare.

    SvaraRadera
  12. Jag skulle gärna vilja ta en debatt med Folkfronten. Jag lovar att jag hade fått varenda en av er att börja gråta som små barn, som inte får godis i affären av sina föräldrar.

    Ensamma är ni så fega så det skriker om det, och i grupp kommer era rätta färger fram. Sverige är till för alla oavsett vilken härkomst man har. Vilken läggning man väljer. Så även för vilken religion man dyrkar.

    Vi är alla medborgare av världen. Länge leve mångfalden, och länge leve mångkulturellen.

    Våga vägra nazismen fula ansikte. Ett beblandat Sverige är här för att stanna trots vad Sverigedemokraterna eller Folkfronten säger.

    Kärlek och Respekt över gränserna.

    SvaraRadera
  13. Ska ta mig vänligheten att citera Anonym "Dra inte igång lögner och fördomar för att skaffa dig personlig vinning och bättre anseende!" Är det inte det nazismen går ut på? Att sprida lögner och fördomar?

    Judar och invandrare ses som källan till allt ont och hävdas lösa upp samhällets struktur och moral underifrån. Dessa etniskagrupper homogeniseras av extremhögern och stigmatiseras som kriminella. Att högern står för våldsdåd är ett faktum Anonym är förmodligen för partisk för att erkänna detta och försöker bortförklara de incidenterna och manipulativt förvränga denna diskussion.

    Allt som behöver sägas att extremhögerns ideologiska grund är våld hur annars ska man försöka med rasrensning som de ofta talar om? Hur ska de annars rensa ut packet? Hur ska de få den såkallade vita rasen att segra?

    SvaraRadera
  14. Fantastiskt roligt... gnälliga nationalsocialister.

    Vägra socialism, vare sig den är röd eller brun!

    SvaraRadera
  15. Kul att Hennix själv deltar i debatten här. Det märks på det korkade resonemanget som förs från hans sida. Och "pensionärstant" är ett passande alterego för honom. Hur som helst har han ingen bil längre. Och skönt är väl det.

    Nasse-svinen fick dra sig från Hässleholm med svansen mellan benen idag. Vem fan tror de egentligen lyssnade på deras skitsnack? Tror de verkligen folk är så "blåögda" (som de ju vill att alla ska vara) att de går på deras hyckleri? Håll käften, Hennix, och stanna hemma bakom din mur och följ din Führers exempel - blås skallen av dig själv.

    SvaraRadera
  16. Fy vilket ordval vissa använder.

    Igår var jag och lyssnade och tittade på demonstrationen i Hässleholm.

    Intressant att lyssna på åhörarnas åsikter, de nickade och kommenterade instämmande till mycket som sades.

    Det kommenterades mycket negativt om "ungdomarna" som stod och skrek fula saker och samtidigt blåste i visselpipor samt slog i trummor. Med tanke på hur de bar sig åt så förlorar de mest själv. Min gissning är det är säkert de som klottrar ner halva stan med sitt skit. För det är inget annat än skit som oskyldiga får bekosta för att sanera väck.

    Vill man framföra sin åsikt så är det väl bättre att göra som antingen Folkfronten, lugnt o sansat så även de som under hela demonstrationen stod lugnt o stilla med sina plakat!

    Fast jag undrar, vad är det som säger att vissa är nazister? Om man är rasist är man nazist då? I såfall finns det många med utländsk härkomst i vårt land som är nazister! Mig veterligen så finns det folk ifrån samma land som slåss inbördes här i Sverige, hemskt men sant. Är det sånt som vänstern försvarar?

    Sen måste jag undra, slagorden "Inga nazistr på våra gator - ge dom till bögar o flator! Vad är det för något? Att hänge sig åt att kategorisera en läggning på det viset, fruktansvärt tycker jag och många andra.

    I publiken igår fanns det en äldre dam som hade pacemaker, hon fick rytmen i den störd pga visselpipor, ska inte vem som vill få lyssna till vad dom vill?

    SvaraRadera

Kommentera gärna men uppför dig!