söndag 23 augusti 2009

Borgarna ljuger oss rätt upp i ansiktet!

Idag publicerade Expressen en artikel om som hade rubriken "Partierna ger SD kalla handen".
Men det är inte sant, vi vet att borgarna kommer att använda vilka medel som helst för att styra, det exkluderar inte ett samarbete med Sverigedemokraterna.

Folkpartiet och Moderaterna har redan börjat dalta med Sverigedemokraterna igenom sina lagförslag, t.ex. att moderaterna kräver svenskkontrakt för invandrare. Här kan man se ett klipp "Moderaterna vill ha mer krav".

Dessa två partiers retorik har också ändrats det kan man se när en bloggare vid namn Gulan Avci (Folkpartist) skriver ett inlägg där hon tycker att man ska publicera rondellhunden som föreställer profeten Mohammed, om man kan anklaga Israel för att de stulit palestiniers organ.

Fredrik Reinfeldt säger att det är flyktingmottagningens fel att man har så höga kostnader, på ett mycket märkligt sätt som inte kan tolkas på något annat sätt än att man daltar med Sd och Sd:s väljare.


Detta är ingen tillfällighet, Sd har förskjutit det politiska spektrumet till det bruna hållet, och liberalerna har tenderat och tenderar att följa efter. Det är ingen tillfällighet att Danmarks "Danske folkeparti" har stöd av liberaler eller att "Fremskridtspartiet" i Norge är rasistiska liberaler.

Borgarklassens företrädare gör allt för makten, så lita inte på dom! De kommer välja Sverigedemokraterna, och bli då inte förvånade!




Bookmark and Share





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna men uppför dig!