måndag 11 maj 2009

Grattis FN, ni är bara 61 år sena!

Idag fördömde FN chefen Ban Ki-Moon Israels bosättarpolitik. Han bad även Israel att ändra sin politik, det är väll det minsta man kan begära. En extremhöger styr Israel med partier och ledamöter som varken erkänner Palestina eller vill ha någon fred.

Ban Ki-moon sa "Tiden är inne för Israel att fundamentalt ändra sin politik i det här avseendet som det upprepade gånger lovat göra, sade Ban på mötet som sammankallats på initiativ av Ryssland som för närvarande är rådets ordförande."

Han fördömde även Israels blockad av Gaza. Men vad räcker dessa fördömande till? USA kommer att lägga sitt veto i säkerhetsrådet ifall FN skulle tänka tanken att göra något gentemot Israel.
Men givetvis skulle inte den imperialistiska knähunden endast kritisera Israel, utan han var även tvungen att avsluta med "Det här är helt oacceptabelt, sade Ban och tillade att palestiniernas urskillningslösa raketattacker likaså är helt oacceptabla."

Det är här FN gör fel, när man jämställer Palestinas raketbeskjutning med Israels massmord. När man jämställer en grupperings raketbeskjutning med en stats raketbeskjutning.
Det är dags för FN att ta itu med problemet, dessa fördömande kommer inte leda till fred. Ställ den sionistiska staten mot väggen! Låt inte Israel fortsätta att bryta mot alla konventioner och internationella lagar, straffa dom för de brott de begår.

Krossa den rastiska sionistiska saten! Länge leve Palestina och det Palestinska folket!


Källa till dagens uttalande


1 kommentar:

  1. sägs om att palestina ska sluta skjuta raketer in i israel först och hamas ska avgå?

    låt palestina ta första steget då ska du se att det bli ändring

    SvaraRadera

Kommentera gärna men uppför dig!