måndag 10 augusti 2009

Israel fortsätter med sin etniska rensning.

Israel är som många vet ett rasistiskt och odemokratiskt land där man under den senaste tiden demolerat folks hus och tagit över dom till förmån för bosättare.

"Med israeliska bosättningar avses villaområden, samhällen (städer) eller jordbruksenheter på mark som är ockuperad av staten Israel och befolkad av judar"


Jag låter klippet tala för sig själv...


Tänk dig själv in i situationen, du bor i huset som din farfars far byggde och en dag kommer några Israeliska sionister, kastar ut dig, tar allt du äger och låter dig leva på gatan. Västmedia håller tyst och skiter i vilket, men när du vill försvara dig och tar upp en sten och kastar den mot dessa rasistiska bosättare så är du en terrorist. Då är det helt legitimt för Israel att skjuta dig. Det är precis detta som hänt i hela Palestina, när palestinierna försvarar sig så är de terrorister. Men när Israeler erövrar, dödar och gör som dom vill så skyddar dom sig.

1 kommentar:

  1. Ja men västvärlden tycker synd om lilla Israel, det enda "demokratiska" landet i mellan-östern. Omringade av araber...ska man inte då tycka synd om denna lilla stat som får billioner varje år av Usa. Vad gör man av med pengarna? Jo man skaffar vapen för dem och dödar alla palestinier, vuxna eller barn, stenar eller inte, skyldig eller oskyldig.
    Det kvittar....Israel försöker försvara sig mot dessa terrorister som inte ens har mat.

    Oooo vad jag tycker synd om israel, dessa sionister A.K.A, europeiska judar fick ju lida av hitlers tid, vem tyckte inte synd om dem? De fick ju bilda en egen stat över en annan, ockupera mer land o driva ut palestinierna med våld.
    I 60 år har sionisterna tagit åt sig på Palestinierna, de ser varje Palestinier som en Hitler antagligen.

    Fan vad man ska tycka synd om Israel, lilla "Demokratiska Israel" har ju startat över 6 krig mot Libanon i "sjalvförsvar", har även ockuperat mark från egypten,syrien och jordanien, de ligger även bakom förstörelsen av Amerikanska fartyget USS Liberty...vem vet, de kanske också låg bakom 9/11...inte omöjligt.

    Låt oss inte glömma...lilla "demokratiska israel" har ju över 300 atombomber.

    Är lilla "israel" verkligen demokratiska som det sägs i median?
    Den som försvarar israel är fan helt jävla stenad i huvudet.


    Måste säga.... FUCK ISRAEL, O FUCK DERAS "DEMOKRATI" Jävla terrorister.

    Ursäkta språket =)

    SvaraRadera

Kommentera gärna men uppför dig!