lördag 2 maj 2009

Nazisterna fick hålla ett torgmöte på Konsul Olssons plats i Helsingborg.

Tyvärr hade nazisterna i Fria Nationalister Skåne beslutat sig för att anordna en manifestation på vår dag, vilket vi aldrig tänker acceptera varken på vår eller någon annan dag. Men detta sågs som en ren provokation, att de på vår egen dag står och spyr ut sin smutsiga propaganda.

Därför beslutade ett antal organisationer att agera mot detta. Det utropades en samling 11.30 vid terasstrapporna för att sedan visa nazisterna vad vi tycker om dom. Vi hade blivit lovade av polisen att få framföra våra bu-rop och visa vad vi tycker om dom vid kravall stängslet som polisen hade satt upp, på ett säkert avstånd. Polisen skulle inte hindra oss ifrån detta så länge vi inte kastade in saker på nazisterna.

Men poliserna höll inte sitt löfte, därför upphörde vår motdemonstration och alla började röra sig i smågrupper så nära Konsul Olssons plats som möjligt. Många kamrater blev arresterade och skickade till polisstationen för "störande av den allmänna ordningen" också känt som PL13 när man försökte närma sig nazisterna och skramla, skrika och visa upp sina plakat.

Nazisterna fick hålla sitt torgmöte i fred och efter att de avslutat sitt torgmöte gick de en demonstration som de inte alls hade tillstånd att göra, men polisen struntade i detta och lät de marschera en sträcka med frontbanderoll. Nazisterna i tåget började kasta ägg mot antifascisterna och man såg hitler hälsningar överallt i tåget. Detta är naturligtvis inte acceptabelt men polisen vägrade ändå att ingripa trots hets mot folkgrupp och att de kastade ägg.

Tillslut så ingrep polisen och grep 1 nazist för kastande av ägg. Men då satt sig nazisterna på drottninggatan och blockerade trafiken med önskan att de skulle släppa fri den nazisten som hade kastat ägg. Polisen låter nazisternas önskan uppfyllas och släpper nazisten!!


I media har vi motdemonstrater beskrivits som "vänsterextremister" och samtidigt har man kallat dom för "Nationalister". Det var vanligt folk, socialdemokrater, vänsterpartister bland dessa här "Vänsterextremister". Denna etikett går verkligen att ifrågasätta, röstar verkligen över 40% av svenska folket på "vänsterextremistiska" partier?

Vad har vi lärt oss av detta? Jo att polisen inte håller sina löften, skyddar morgondagens hitler och att media är jävla svin.

sevärd video
www.hd.se/webb-tv/2009/05/01/massiva-protester-mot/


3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Det sjuka är att vi fick skulden för att svinen kastade ägg på oss. "Om ni inte provocerat dom hade det inte hänt".

    För oss hette det "Om ni kastar någonting mot dom så kommer vi mota bort er direkt."

    SvaraRadera
  3. Riktigt bra skrivet.

    SvaraRadera

Kommentera gärna men uppför dig!