onsdag 19 augusti 2009

Visst är Israel bara för demokratiska?

[Ironi]. Som alla vet så är Israel den enda fungerande demokratin i mellanöstern, det enda landet där alla respekteras vare sig man är jude, kristen, muslim, bög, flata, svart, vit, gul you get the point. [/slutironi]

Detta här kortet
brukar de borgerliga partierna alltid dra till, att ett demokratiskt land INTE kan kränka den mänskliga rättigheterna, att Israel inte alls attackerar Palestine utan alltid bara försvarar sig.

Men hur demokra
tiskt är egentligen Israel när man ifrågasätter den svenska yttrandefriheten. Många har säkert hört storyn bakom organ affärerna, där man efter har dödat palestinska människor tar deras organ till försäljning, och denna kritiken mot stackars Israel blev för mycket! Källa

Man vill ju gärna hålla saker i hemlighet, därför man nästan aldrig släpper in journalister när läget är spänt! En riktig demokrati har ju inget att dölja, eller?

Detta har upprört Israel och man skyller på den Svenska yttrandefriheten som inte är bra för att den tillåter sådant här "skitsnack". Sionistlobbyn har jobbat hårt med sina ambassader och kritiserat Sverige. Men sverige är ganska knäsvaga för det kära Israel som ALDRIG skulle kunna begå något sådant, de är ju trots allt en demokrati. Källa

Jag väljer att kalla det för en rasistisk apartheidstat.

4 kommentarer:

  1. Bra Momo - all creed för denna bloggen!

    SvaraRadera
  2. Visst är de demokratiska. Kan inte protestera mot det... Förutom vissa saker som inte är det, men de får man ju inte tala högt om!

    SvaraRadera
  3. Det beror på vad man menar med demokrati, är det att man får rösta var 4e eller 5e år? Är man en demokrati om man kränger en del av befolkningen p.g.a etnicitet fast att den entiska gruppen får rösta och demonstera?

    Är det en demokrati som kidnappar palestinier och fängslar de utan rättegång? Nej, det tycker iallafall inte jag. Jag skulle inte kalla Israel för en demokrati.

    SvaraRadera
  4. Demokratiska my shit.

    Låt mig påminna....
    Israelerna såg ju nöjdsamt på när profeten Muhammed visades som pedofil och terrorist i karikatyrerna, det kommer vi alla ihåg.
    Ursäkten som starkast var yttrandefriheten.
    Men så fort något skrivs om Israel.....så blir det värsta kalibaliken....

    Jävla dubbelmoral.

    Sverige får ge upp all relation med Israel snarast!
    Då kommer fler länder att ta ett första steg o bryta relation med "Demokratiska Israel"

    SvaraRadera

Kommentera gärna men uppför dig!