fredag 21 augusti 2009

Israel fortsätter att skämma ut sig!

De senaste dagarna har Israel försökt att fördöma den artikeln som publicerades i aftonbladet som handlade om att Israel olagligt snor organ från palestinier som dom dödar. Flera Palestinska anhöriga har uppgett att de ibland hittat liken från deras anhöriga utan njurar.

Detta började med att Donald Boström skrev en artikel på kultursidorna i aftonbladet, där han berättar att Israel har stor brist på organdonationer till behövande, och att det är rimligt att tro palestinierna.

Israels ambassadör och utrikesminister har börjat smutskasta svensk media och krävt att de ber om ursäkt och tar tillbaka vad de sagt, de menar att det är falska anklagelser och inget annat. De vet att de inte kan vinna denna frågan, för det är precis som Donald säger, och därför drar man fram antisemit kortet och som Israels ambassadör säger "det har dött 6 miljoner judar på denna kontinenten".

Vad apartheid staten Israel egentligen försöker åstadkomma är en censur av artikeln, vilket strider mot yttrandefriheten.

Carl Bildt, den svenska utrikesministern har svarat utan att svara, han ordbajsar som vanligt och säger egentligen inte vad han tycker. Han vågar inte säga att det är patetiskt av Israel att hålla på så här.

Socialdemokraten Urban Alhin har också KU-anmält Carl Bildt för att se om att har gått till i denna diskussionen.

Våga stå upp för yttrandefriheten, och vägra kallas antisemit varje gång man öppnar sin mun och vågar kritisera Israel, detta handlar inte om att det är en judisk stat som gjort det, vore lika vidrigt om det var en kristen, muslimsk, buddhistisk eller hinduisk.

2 kommentarer:

  1. Och mordhortan är han ju REDAN.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5666666.ab

    Där ser man, de civiliserade, västerländska, demokratiska, yttrandefrihetsvurmande och europeiska judarna slår till igen.

    SvaraRadera

Kommentera gärna men uppför dig!