torsdag 24 juni 2010

Nätverk emot vindkraft?

De flesta människor skulle svara på frågan "Vill du leva i ett hållbart samhälle" med ett ja! Men ingen vill ha dessa vindkraftverk i närheten av sig.

Det är försåtligt om man skulle bygga en stor park utanför sovrumsfönstret som lät väldigt högt och hindrade människor ifrån att sova, men de flesta tycker bara att de är fula och då ska vi inte ha några. Tro mig det finns många fulare saker i våra städer, jag tycker inte stora mastar är speciellt snygga och inte heller lyktstolpar. Ska vi inte förbjuda dom för det?

Om vi ska ha ett hållbart samhälle så måste vi ha dessa "fula" vindkraftsverk. Alla vill ha vindkraftsverk, men inte där dom bor. Det fungerar inte så! Det är dags att ta diskussionen på riktigt och fråga sig

"Är det inte bättre att dessa fula vindkraftverk står här än att den globala uppvärmningen fortsätter och massa ekosystem kollapsar, arter dör ut och glaciärer försvinner?"

HD
HD

2 kommentarer:

  1. De vill ha det lugnt och tyst när isarna smälter utanför fönstret...

    SvaraRadera
  2. Det finns inte bara vindkraftverk som snabbt ger förbättrad miljö, eller hur!!! Men nu råkar det vara det som ger klirr i kassan för den enskilde och inte minst kommunen...
    Mvh Stf Kakmonstret

    SvaraRadera

Kommentera gärna men uppför dig!